03
февраль
2022
Бүгінгі күннің ас мәзірі
№3 Жалпы орта білім беретін мектебінде тамақтандырудың сапасына мониторинг жүргізілді. Бракераждық тамақ өнімдерінің жарамдылық мерзімі сертификаттарымен салыстырылып қаралды. Тағамдардың дайындалу технологиясы, тоңазытқыш-технологиялық жабдықтардың жарамдылығы, қоймадағы азық түліктің сақталуы қаралды. Қолданылатын ыдыс аяқтар талаптарға сәйкес,жарылған сынған ыдыстар болмады. Асханадағы бүгінгі күн ас үлесі мәзірге сәйкес. Асхананың кіре берісінде тері антисептигі қойылған. Асхана тазалығы талапқа сай. Алға қарай да жүйелі жұмыстар өз уақытында жүргізіледі, комиссия мүшелері өз жұмыстарын жалғастырады.
![](http://3-merki.mektebi.kz/uploads/posts/2022-02/medium/1643875064_whatsapp-image-2022-02-03-at-13_45_37.jpeg)
![](http://3-merki.mektebi.kz/uploads/posts/2022-02/medium/1643875132_whatsapp-image-2022-02-03-at-13_12_30.jpeg)
![](http://3-merki.mektebi.kz/uploads/posts/2022-02/medium/1643875090_whatsapp-image-2022-02-03-at-12_52_36-1.jpeg)