Nutrition » Страница 30 » СШ№3 Кызыл Кишлак
Жамбыл облысы әкімдігінің білім басқармасы
Меркі ауданының білім бөлімінің
" №3 жалпы орта білім беретін мектебі"
Education Department of Kerbulak district
Reception room :
+7(72) 5-47-94
bookkeeping:
+7(72) 23-11-37
Version for
visually impaired
» » Страница 30
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу актісі (№1)
12
September
2022
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу актісі (№1)
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу қорытындысы туралы АНЫҚТАМА          12   қыркүйек  күні тамақтану сапасына мониторинг жүргізу мақсатында бракераж комиссиясы мектеп асханасына тексеру жүргізді. Тексеру қорытындысы актпен рәсімделіп, комиссия отырысында талқыланды. Тексеру нәтижелері сарапталып, түзету бойынша ұсыныс берілді. Анықталған кемшіліктерді жою үшін 5 жұмыс күні ұсынылды. Тексеру нәтижесінде  Асханада білім алушыларға ыдыстардың жеткіліксіздігі және бар ыдыстардың өзі сынған
Ыстық тамақты ұйымдастыру
05
September
2022
Ыстық тамақты ұйымдастыру
202 2 -202 3  оқу жылындағы  мектепте ыстық тамақты ұйымдастыру  туралы   АНЫҚТАМА Мақсаты: Аз қамсыздандырылған отбасы балаларына мемлекет тарапынан тегін ыстық тамақпен қамтамасыз ету.        Мектеп асханасында ыстық тамақпен қамту жұмыстары ұйымдастырылып, асхана жұмысын бақылау жауапкершілігі  жүктелген мектеп қызметкері бұйрықпен тағайындалды. "Мемлекеттік білім беру мекемелерінің мемлекеттік атаулы әлеуметтік көмек алуға құқығы бар отбасылардан, сондай-ақ мемлекеттік атаулы әлеуметтік
№3 ЖОББМ бракераж комиссиясының жұмысы туралы жалпы ережелер
05
September
2022
№3 ЖОББМ бракераж комиссиясының жұмысы туралы жалпы ережелер
Бракераж комис с иясының жұмысы туралы жалпы ережелер 1. Жалпы ережесі 1.1. Білім беру мекемесінде   тамақ дайындау және тарату кезінде жеткізілетін өнімдердің сапасын және санитарлық-гигиеналық талаптарды сақтауды бақылауды жүзеге асыру мақсатында бракераждық комиссия құрылады және жұмыс істейді. 1.2. Бракераждық комиссия мектеп директорының бұйрығымен оқу жылына тағайындалады. 1.3. Бракераж комиссиясын тағайындау-филиал асханасының жұмысына тұрақты бақылауды қамтамасыз ету. 1.4. Бракераж