Тамақтандыру » Страница 33 » СШ№3 Кызыл Кишлак
Жамбыл облысы әкімдігінің білім басқармасы
Меркі ауданының білім бөлімінің
" №3 жалпы орта білім беретін мектебі"
коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Қабылдау бөлімі :
+7(72) 5-47-94
Есепші бөлімі:
+7(72) 23-11-37
Нашар көрушілер
нұсқасы
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу
16
ноябрь
2021
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу
Ас блогының  санитарлық-гигиеналық жағдайын бақылау туралы анықтама 2021 жылдың   16-17   қазан  күндері   мектеп мед бикесі А.Ашимбаева  ас блогының   санитарлық-гигиеналық жағдайын бақылау мақсатында тексеру  жүргізілді. Тексеру барысында ас блогының қызметшілерінің киімінің, қолының  тазалығына баса назар аударылды.  Сондай - ақ мектеп асханасындағы азық- түліктердің сапасын және ас мәзірінің дәмдік сапасын бракераждық комиссия мүшелері бақылау да . Бракераж дық  комиссия мүшелері
«Бір мезгіл тегін ыстық тамақпен қамтылған» оқушылармен жүргізілген сауалнамалардың қорытындысы
26
октябрь
2021
«Бір мезгіл тегін ыстық тамақпен қамтылған» оқушылармен жүргізілген
№3  жалпы  орта  білім беретін  мектебінде  26 .10.2021 жылы  "Жалпы білім беретін мектептердегі білім алушылар мен тәрбиеленушілердің жекелеген санаттарына тегін және жеңілдетілген тамақтандыруды ұсыну"  қағидасы негізінде бір мезгіл тегін ыстық тамақпен қамтылған оқушылардан  сауалнама  алынды . Сауалнама 5 сұрақ тан тұрды . Барлығы  38 оқушы соның ішінде 23  оқушы   сауалнамаға қатысты.  Қорытынды нәтижесінде: Сауалнама негізінде  оқушылар  м ектеп асханасы нан ішетін тамақтарының сапалы,
Тиімді тамақтануды ұйымдастыру
22
октябрь
2021
Тиімді тамақтануды ұйымдастыру
№3 жалпы орта білім беретін мектебінде тиімді тамақтануды ұйымдастыру бойынша сыныптар арасында өткізілген тәрбие сағаттары туралы Анықтама       №3 жалпы орта білім беретін мектебінде білім  алушылар арасында тиімді тамақтануды ұйымдастыру мақсатында   «Дұрыс тамақтану денсаулық кепілі» тақырыбында сынып сағаттары ұйымдастырылды.  Мақсаты  Оқушылардың өз пікірлерін тыңдай отырып, қосымша мәліметтер бере отырып денсаулық құндылығы, дұрыс тамақтану туралы түсініктерін кеңейту. Денсаулықтың адам
Ас блогының  санитарлық-гигиеналық жағдайын бақылау
15
октябрь
2021
Ас блогының санитарлық-гигиеналық жағдайын бақылау
Ас блогының  санитарлық-гигиеналық жағдайын бақылау туралы анықтама 2021 жылдың   13-14  қыркүйек күндері  бракераждық комиссия мүшелері  ас блогының   санитарлық-гигиеналық жағдайын бақылау мақсатында тексеру  жүргізілді. Тексеру барысында ас блогының қызметшілерінің киімінің, қолының  тазалығына баса назар аударылды. Бет, мойын, қол  терісінде жаралар, кесілген  жарақаттар, күйіктер анықталмады. Ас блогының санитарлық-гигиеналық жағдайы жақсы, таза. Ас үйде 10 үстел,  40  орындық, 4 қол
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу
12
октябрь
2021
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу
Мектеп медбикесі А.Ашимбаева тамақтану сапасына мониторнг жүргізу бойынша мектеп асханасының ас блогындағы жұмыстың ұйымдастырылуын, тамақ өнімдерінің сапасын, тамақ дайындау сапасын, ас блогы қызметкерлерінің жеке гигиена ережелерін сақтауын және санитарлық-гигиеналық талаптарының орындалуын қадағалау мақсатында күнделікті тексеріс жұмыстары жүргізілуде.
№3 ЖОББМ-де қыркүйек айында аз қамтылған отбасынан шыққан балаларды тегін тамақпен қамту жұмысы туралы
05
октябрь
2021
№3 ЖОББМ-де қыркүйек айында аз қамтылған отбасынан шыққан балаларды
Қазақстан Республикасы Білім және ғылым министрінің 2015 жылғы 13 сәуірдегі №198 бұйрығының 10-қосымшасымен бекітілген «Жалпы білім беретін мектептерде білім алушылар мен тәрбиеленушілердің жекелеген санаттарына тегін және жеңілдетілген тамақтандыруды ұсыну» мемлекеттік қызмет көрсету қағидасына сәйкес Мектептің педагогикалық кеңесінің 28.08.2021 жылғы отырыс шешіміне сәйкес 2021 жылдың қыркүйек айының 9-30 күндер аралығында аз қамтылған отбасынан шыққан 38 білім алушы мектеп асханасында бір
Мектеп оқушыларының сапалы тамақтануы
01
октябрь
2021
Мектеп оқушыларының сапалы тамақтануы
Мектептегі бракераждық комиссия мүшелері ыстық тамақ және буфеттік тағамдарға бақылау жасап, санитарлық-гигиеналық нормалардың сақталуын күнделікті қадағалауда. Оқушылардың сапалы тамақтануын бойынша мектеп медбикесі А.Ашимбаева күнделікті бракераждық журналға тіркеп, асханадағы астың сапасы мен ас әзірлейтін бөлменің тазалығын, мектеп асханасындағы санитарлық гигиеналық жағдайды және  ас әзірлеуге қатысы бар адамдардың денсаулығын тексеріп отырады.