Питание » Страница 27 » СШ№3 Кызыл Кишлак
Жамбыл облысы әкімдігінің білім басқармасы
Меркі ауданының білім бөлімінің
" №3 жалпы орта білім беретін мектебі"
отдела образования Кербулакского района
Приемная
+7(72) 5-47-94
Бухгалтерия
+7(72) 23-11-37
Версия для
слабовидящих
№3 ЖОББМ бракераж комиссиясының жұмысы туралы жалпы ережелер
05
сентябрь
2022
№3 ЖОББМ бракераж комиссиясының жұмысы туралы жалпы ережелер
Бракераж комис с иясының жұмысы туралы жалпы ережелер 1. Жалпы ережесі 1.1. Білім беру мекемесінде   тамақ дайындау және тарату кезінде жеткізілетін өнімдердің сапасын және санитарлық-гигиеналық талаптарды сақтауды бақылауды жүзеге асыру мақсатында бракераждық комиссия құрылады және жұмыс істейді. 1.2. Бракераждық комиссия мектеп директорының бұйрығымен оқу жылына тағайындалады. 1.3. Бракераж комиссиясын тағайындау-филиал асханасының жұмысына тұрақты бақылауды қамтамасыз ету. 1.4. Бракераж
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу актісі
03
май
2022
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу актісі
Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу қорытындысы туралы АНЫҚТАМА          3 мамыр  күні тамақтану сапасына мониторинг жүргізу мақсатында бракераж комиссиясы мектеп асханасына тексеру жүргізді. Тексеру қорытындысы актпен рәсімделіп, комиссия отырысында талқыланды. Тексеру нәтижесі төмендегідей болды. Қазіргі таңда бір мезгіл ыстық тамақпен қамтылған білім алушылар  17 отбасынан 37 оқушы. Мектеп асханасының  санитарлық жағдайы, асхананың жалпы тазалығы, ыдыс аяқтардың тазалығы, азық –түлік
Бүгінгі күн ас мәзірі
19
апрель
2022
Бүгінгі күн ас мәзірі
Күн сайын ас блогында аспазшы нақты ас мәзіріне сәйкес дайын өнімнің тәуліктік сынамасын қалдырып отырады. Сынамаларды қақпағы бар таза (қайнатылып өңделген) шыны ыдысқа (гарнирді бөлек ыдысқа салады) алады және +2°С-тан +6°С-қа дейінгі температурада тоңазытқышта арнайы бөлінген орында сақтайды. Тәуліктік сынаманы келесі күні немесе демалыстан кейінгі күні (демалыс күндерінің санына қарамастан) дайындалған тағаммен ауыстырғанға дейін кемінде қырық сегіз сағат сақтайды. Ас блогтарына
Бүгінгі күн ас мәзірі
14
апрель
2022
Бүгінгі күн ас мәзірі
Асханадағы дайындалатын күнделікті тағам мемлекет тарапынан ыстық тамақпен қамтылған оқушылар санына қарай күнделікті даярланады. Осы ас мәзірі бойынша тағамның дайындалуын, шикі тағамдардың жарамдылығын және тиым салынған тағамдардың дайындалмауы күнделікті қадағалануда.  Дайындалатын тағамдар меню рецептураларына сәйкес жасалынып, асханада тағамдардың дайындалу тәсілі, тамақтың сапасы, құнарлығын комиссия мүшелері күнделікті қадағалап отырады.