18
февраль
2020
Мектеп оқушыларының сапалы тамақтануы
Мектептегі бракераждық комиссия ыстық тамақ және буфеттік тағамдарға бақылау жасап, санитарлық-гигиеналық нормалардың сақталуын күнделікті қадағалауда. Сапалы тамақтану мәселесін медициналық пункт қызметкері Ашимбаева Анар күнделікті уақытында бракераждық журналға тіркеп,асханадағы астың күнделікті даярлық сапасы мен ас әзірлейтін бөлменің тазалығын, мектеп асханасындағы санитарлық гигиеналық жағдайды, ас әзірлеуге қатысы бар адамдардың денсаулық деңгейін тексеріп отырады. Асханадағы санитарлық жағдай және әр оқушыға кететін тамақтың құрамы мен мөлшерін бракераждық комиссия мүшелері күнделікті бақылауда ұстайды.
![](http://3-merki.mektebi.kz/uploads/posts/2020-02/1582775586_risunok2.jpg)
![](http://3-merki.mektebi.kz/uploads/posts/2020-02/1582775492_risunok3.jpg)
![](http://3-merki.mektebi.kz/uploads/posts/2020-02/1582775523_risunok4.jpg)